Τηλ. παραγγελιών: 6947654877 (+Viber) - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ

"Η τέχνη του κοσμήματος είναι ένας πλούσιος και όμορφος μικροσκοπικός κόσμος. Είναι μια τέχνη που εκθέτει τον εσωτερικό εαυτό του καλλιτέχνη προς τα έξω..."

profile-Nataliaprofile-Natalia

ΙΣΤΟΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, η Ναταλία αντλεί έμπνευση από τη φύση, τα ταξίδια ανά τον κόσμο και τις τέχνες των αρχαίων πολιτισμών, ενώ πάντα παραμένει κοντά στις ελληνικές ρίζες της. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από απλά και κομψά κοσμήματα που έχουν φτιαχτεί στο χέρι σε περιορισμένες εκδόσεις. Σπούδασε Καλές Τέχνες και Διακόσμηση στην Σχολή Καλών Τεχνών Βακαλό / Derby στην Αθήνα και Αργυροχρυσοχοΐα στο Central Saint Martins στο Λονδίνο. Από το 2007 άρχισε να δημιουργεί και να εκθέτει τα κοσμήματα της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, γκαλερί και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η τέχνη του κοσμήματος είναι ένας πλούσιος και όμορφος μικροσκοπικός κόσμος. Είναι μια τέχνη που εκθέτει τον εσωτερικό εαυτό του καλλιτέχνη προς τα έξω. Η Ναταλία προσπαθεί λοιπόν να είναι όσο πιο αγνή γίνεται για να παρουσιάσει όμορφα έργα τέχνης που θα αντέξουν την δοκιμασία του χρόνου. Εξασκεί καθημερινά μια αρχαία κινεζική μέθοδο καλλιέργειας νου και σώματος που ονομάζεται Φάλουν Ντάφα, η οποία αποτελεί για εκείνη ατελείωτη πηγή έμπνευσης και εσωτερικής ηρεμίας. www.falundafa.org

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.